divendres, 19 de juny de 2020

UN FINAL DE CURS DIFERENT


CADA ANY AQUEST DIA DE FINAL DE CURS MOLTES MESTRES, I JO MATEIXA, TANCAM L'ESCOLA AMB ELS ULLS PLOROSOS PER TOT ALLÒ QUE DEIXAM ENRERE PERÒ MOLT CONTENTES PER LA FEINA FETA I PERQUÈ L'ACOMIADAMENT ÉS UNA GRAN FESTA.
ENGUANY ÉS UN POQUET MÉS TRIST PERQUÈ NO HO HEM POGUT FER COM CAL I HA HAGUT DE SER COM MAI NINGÚ S'HO HAGUÉS POGUT IMAGINAR, A TRAVÉS D'UNA PANTALLA.

PRIMER DE TOT VOLDRIA DONAR-VOS LES GRÀCIES PER ACOMPANYAR ALS VOSTRES FILLS I FILLES AL LLARG D'AQUESTES 13 SETMANES QUE TOTS ENS HEM HAGUT DE QUEDAR A CASA  I HAN POGUT MANTENIR UN PETIT CONTACTE AMB L'ESCOLA GRÀCIES A LA VOSTRA IMPLICACIÓ. 
GRÀCIES FAMÍLIES!

LES TUTORIES D'AQUESTS DARRERS DIES TAMBÉ ENS HAN SERVIT PER FER UNA PETITA CLOENDA  D'AQUESTS TRES CURSOS QUE HEM PASSAT JUNTS, ON HEM VISCUT MOLTES EXPERIÈNCIES, HI HA HAGUT MOLTES PRIMERES VEGADES, HEM CAIGUT PERÒ ENS HEM TORNAT A AIXECAR I EL MÉS IMPORTANT

NO HEM DEIXAT DE RIURE NI UN SOL DIA.
I AMB AQUESTES IMATGES HO HEM POGUT RECORDAR I POSAR 
DINS EL POT DELS BONS MOMENTS AQUELLS QUE MÉS ENS HAN AGRADAT 
AL LLARG D'AQUEST CAMÍ.HA ESTAT UN PLAER ACOMPANYAR-VOS EN AQUEST VIATGE. 
ARA SOLS EM QUEDA DESITJAR-VOS UN FELIÇ ESTIU 

MOLTES GRÀCIES PER TOT.
XISCA

Cap comentari:

Publica un comentari

UN FINAL DE CURS DIFERENT

CADA ANY AQUEST DIA DE FINAL DE CURS MOLTES MESTRES, I JO MATEIXA, TANCAM L'ESCOLA AMB ELS ULLS PLOROSOS PER TOT ALLÒ QUE DEIXAM ENRE...