dilluns, 18 de maig de 2020

FLORS I ANIMALONS

HOLA FAMÍMIES, NINS I NINES, 
COMENÇAM UNA SETMANA MÉS I ARRIBEN NOVES PROPOSTES.

AQUESTA SETMANA VOS PROPOSAM UN CONTE BEN PRIMAVERAL, I JA SABEU QUI ACOMPANYA LES FLORS A LA PRIMAVERA, ELS INSECTES PER AIXÒ VOS DEIXAM AQUESTA HISTÒRIA D'ANIMALONS  EL VIATGE DE LES PAPALLONES.


A MÉS D'AQUEST CONTE, TAMBÉ PODEM GAUDIR D'AQUESTA ESTACIÓ, DELS CAMPS FLORITS I DELS INSECTES QUÈ S'HI PODEN OBSERVAR QUAN ANEM A PASSEJAR. PER AIXÒ AQUESTA SETMANA NA MARIA LA NOSTRA MESTRA DE SENSACIONS I DE L'HORTET ENS PROPOSA AQUEST JOC DE LES FLORS QUE PODEM TROBAR ALA VORERA DELS CAMINS.

DESPRÉS D'OBSERVAR, COMPARAR I APRENDRE EL NOM PODEU RETALLAR ELS NOMS I INTENTAT APARELLAR LA FLOR AMB EL SEU NOM I TAMBÉ EL PODEU EL ESCRIURE.A MÉS EN AQUEST ENLLAÇ PODREU JUGAR A FER PARELLES AMB AQUESTES FLORS


L'ACTIVITAT MANIPULATIVA D'AQUEST SETMANA ÉS CREAR EL VOSTRE PROPI PERFUM A PARTIR D'AQUESTA RECEPTA


ENCARA QUE LA RECEPTA SIGUI AMB VAINILLA I CANYELLA PODEU PROVAR AMB PÈTALS DE FLORS, ESPÍGOL, ROMANÍ...SEGUR QUE SERÀ UN PERFUM BEN ESPECIAL.

I QUE VOS PAREIX MUNTAR UNA RECERCA DEL TRESOR A CASA? IDÒ AQUEST ÉS EL JOC MATEMÀTIC DE LA SETMANA. 

CONSISTEIX EN AMAGAR UN O VARIS OBJECTES, CARTES, PISTES... A DIFERENTS LLOCS DE LA CASA I AMB UN PLÀNOL QUE PRÈVIAMENT HAUREU ELABORAT I MARCAT ELS LLOCS ON HI HA L'OBJECTE S'HAN DE TROBAR. PODEU ELABORAR EL PLÀNOL ENTRE TOTS I DESPRÉS QUI MAGA L'OBJECTE FA LES CREUS AL LLOC CORRESPONENT.  SEGUR QUE PASSAREU UNA BONA ESTONA!


I FINALMENT UNA ACTIVITAT DE MOVIMENT MOLT XULA. NOMÉS NECESSITAU FILS I CINTA ADHESIVA, ENGANXAR EL FIL ENTRE DUES PARETS I CREAR UN LABERINT ON HAUREU DE PASSAR SENSE TOCAR-LO.
I RECORDAU QUE PODEU VISITAR ELS BLOGS DELS ESPECIALISTES. CADA SETMANA TENEN PROPOSTES NOVES:PENSAU A ENVIAR LO FOTO PER L'ORLA.

I JA SABEU ESTIC ENCANTADA DE REBRE LES VOSTRES FOTOS A xalzina@fassers.org

QUE PASSEU UNA BONA SETMANA
UNA SUPER AFERRADA
XISCA

Cap comentari:

Publica un comentari

UN FINAL DE CURS DIFERENT

CADA ANY AQUEST DIA DE FINAL DE CURS MOLTES MESTRES, I JO MATEIXA, TANCAM L'ESCOLA AMB ELS ULLS PLOROSOS PER TOT ALLÒ QUE DEIXAM ENRE...